No fucking worries
2011-04-03 / 09:49:22 / Vimmelbilder/Party

Yo bloggen. Kvällen igår var grymgrymgrym. Först blev det förkrök på impala club som ligger rätt över gatan, lite halvmysigt sådär. Senare drog vi tillsammans med ett hyfsat stort gäng svenska-skolan-folk till sky lux. Vi träffade på en hel del sköna typer och eftersom vår kära vän Jaqueline fyller 19 idag, sjöng vi för henne vid tolvslaget. (Grattis gumman.) Efter skylux bar det av till red tape och black dimond, vi fyllekäkade även pommes på nåt gatukök-liknande ställe och avslutade kvällen på gippsys, sittade i en soffa med en vattenflaska vi raggat upp av en kille iklädd no-fucking-worries-tröja och med mörbultade fötter efter allt dansande i skyhöga klackar. Mycket värt trots allt!
~
Självklart bjuder vi på lite bilder;
Tusker på impala
chillhäng inne på skylux
Jess och Julia
The gang, (snubben i röd tröja är en grym dj vi känner som alltid spelar gamla svenska, sköna hits)
Fyllekek
Vaknade upp hemma hos Elin imorse, efter endast ett fåtal timmars sömn. Vi fixade då vi iordning (en nyttig) tårta till Jaqueline och uppvaktade henne med den och presenter på sängen.


2 Kommentarer
O som i Olinda:

Hej kvinnorna utan gränser!



jag tänkte att jag vill (som man) få lite gratis publicitet, så jag skickar in en bild på oss tre tillsammans som ni kanske kan publicera på eran blogg?!



Kärlek!



SKRIVET DEN: 2011-04-03 KL: 21:47:48
M E R E I:

- fina bilder!



SKRIVET DEN: 2011-04-04 KL: 00:41:51 URL: http://dajeroma.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: